לןגן

מצה בריי עם מוצרלה סלט עגבניות ובצל ירוק אבוקדו וקוויאר לימון

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 02/04/2018 | 10:26
מצה בריי עם מוצרלה סלט עגבניות ובצל ירוק אבוקדו וקוויאר לימון

תקציר המתכון: ארוחת בוקר פנסי.... מי אמר שמצה לא יכולה להיות גורמה סטייל??? טעים למות... #אוכליםמצהבסטייל

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרטיב את המצות מתחת לברד 30 שניות להניח מעל נייר מגבת ל5 דקות

  2. לבנתיים לחמם מחבת עם כף שמן זית וכף חמאה

  3. לערבב את הביצים היטב להוסיף מלח ופלפל לבן

  4. בתבנית עמוקה להניח את המצות ולשפוך מעל את הביצה ולצפות בביצה

  5. להניח מצה אחת במחבת ל4 דקות ואז להפוך לצד השני לחצות את המצה באמצע ולהוסיף מוצרלה בצד אחד ולכסות עם הצד השני להוריד להבה על בינוני נמוך לכסות עם מכסה ל2-4 דקות בכדי שהגבינה תימס להפוך לצד השני ולתת השחמה יפה

  6. להוציא ולהמשיך עם שאר המצות

  7. ההגשה:

  8. לקרוץ 2 עיגולים מכל מצת סנדוויץ׳

  9. להניח אחד בתוך רינג (קוטר 8-10סמ)

  10. מעל בעדינות למלא שכבה יפה של סלא העגבניות

  11. מעל מצה ולסיים עם אבוקדו

  12. לשטח יפה מעל לגובה הרינג

  13. לקשט עם קוויאר לימון ועלה שמיר

  14. בתיאבון