לןגן

״מסו ג׳ושק״

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 02/04/2018 | 08:05
״מסו ג׳ושק״

תקציר המתכון: מרק של פסח מהמטבח הבוכרי מוגש עם ירק קצוץ טרי...

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר עמוק לטגן מס׳ דקות את הבצל הקצוץ ולתבל בתערובת של תבלינים, להוסיף את הבשר ולטגן מס׳ דקות נוספות. להוסיף מים רותחים (מים לפי הצורך לכמות המרק). מביאים לרתיחה (נוצר קצף להוריד בזהירות עם כף) ואז מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דק׳ בערך, מוסיפים את תפוח״א ומבשלים עוד 10 דק׳.

  2. שוברים את הביצים בצלוחית וטורפים עם המזלג ומוסיפים למרק תוך כדי עירבוב דקה או שניים והמרק מוכן.

  3. מומלץ להגיש עם ירק טרי קצוץ כוסברה שמיר ומצות...