לןגן

סלט פטריות וסילאן

מאת: רות מזרחי, פורסם: 02/04/2018 | 07:58
סלט פטריות וסילאן

תקציר המתכון: בריא וקל.תוספת מצוינת לכל מאכל כבד לחג ובוודאי נחוץ לאוכלי המצות ותפוחי האדמה..

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את כל הירקות החיים בקערה וסוחטים חצי לימון עסיסי.

  2. מטגנים פטריות עם בצל ואגוזים ומוסיפים את הסילאן ואבקת שום.

  3. שופכים מעל הירקות ואוכלים חם.

  4. ניתן להוסיף טחינה חמוצה ליד.

  5. בתאבון.