לןגן

סלט חסה ועלי בייבי של דודה אסתי

מאת: לאה מאיר, פורסם: 01/04/2018 | 19:30
סלט חסה ועלי בייבי של דודה אסתי

תקציר המתכון: סלט טעים ללק ת'אצבעות שנזלל ברגע, הסוד הוא כמובן ברוטב...

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לתוך צנצנת ומנערים היטב עד שנוצר רוטב קטיפתי וסמיך ושומרים במקרר

  2. בסמוך להגשה שמים בקערה גדולה ויפה להגשה את החסה ועלי הבייבי (את עלי החסה הערבית קורעים לגודל "ביס" שנוח לאכול)

  3. שופכים את הרוטב לתוך הקערה ועם ידיים נקיות בעדינות מקפלים ומערבבים ככה שהרוטב יצפה את כל הסלט

  4. זהו מוכן! כדאי נסו סלט בכלום עבודה, סלט שאין איש או אישה שאוכל אותו לראשונה ולא מבקש עוד..

  5. טיפ: ממליצה את רוטב הסלט לשפוך בסמוך להגשה, הרוטב נשמר במקרר עד שבוע בכלי אטום

  6. ממליצה להכין מראש מהרוטב, לשים במקרר שיהיה ב"שלוף" מקפיץ כל ארוחה

  7. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה