תקציר המתכון: פשטידת קישואים וגבינות, טעימה, נהדרת, ממכרת שאי אפשר להפסיק לאכול, מתכון פשוט, קל להכנה, כל אחד יכול.
קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים את השמן והחמאה במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל וכפית הסוכר ומטגנים 15 דקות מעל להבה בינונית-נמוכה תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהבצל מתרכך, מוסיפים את הקישואים וממשיכים לטגן על להבה בינונית-נמוכה 10 דקות עד שהם גם מתרככים ומתחילים מעט להזהיב, סוגרים את הלהבה
בינתיים מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות טורבו, משמנים את התבנית ומרפדים בנייר אפייה משומן קלות
בקערה טורפים בעזרת מטרפה ידנית את הגבינות (גבינה לבנה או ריקוטה, גבינה מלוחה), שמנת לבישול, גבינה צהובה או מוצרלה, הביצים, הקורנפלור מתבלים באגוז מוסקט, בפלפל שחור ובמלח (זכרו גבינת הפטה מלוחה, לכן זהירות עם המלח), מוסיפים את הבצל והקישואים המטוגנים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, מפזרים יפה את פתיתי הגבינה הצהובה מעל, דופקים על השיש 2 דפיקות קטנות להוצאת האוויר, מכניסים את התבנית למרכז התנור ואופים 40-45 דקות או עד שהפשטידה יציבה וזהובה יפה
מוציאים מהתנור ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר
זהו מוכן! נסו כדאי, פשטידה נהדרת, מבטיחה לכם שהיא תככב קבוע אצלכם בארוחות בוקר/ערב
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו היה