תקציר המתכון: קינוח טעים מאוד וקל להכנה, ותודה לדבי ממן על מתכון מוצלח
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
להמיס בסיר על האש : את השוקולד והטחינה. כשהשוקולד נמס להוסיף את הסילאן
להוריד הסיר מהאש ולהוסיף 200 גר' אגוזי פקאן - אני הוספתי אגוזי מלך, לערבב היטב
לשפוך את התערובת לתבנית אינגליש קייק ומלמעלה לזלף לקישוט מעט טחינה ולערבב עם קיסם
להכניס את התבנית לשעתיים למקפיא
להוציא את התבנית מהמקפיא. להוציא את הקינוח ולשים על נייר פרגמנט. לפרוס לפרוסות ולחתוך לריבועים
להחזיר למקפיא, ולשמור את קוביות הקינוח בתוך קופסא.
ניתן לאכול את הקוביות ישר מהמקפיא