לןגן

לפסח-עוגת אגוזים בציפוי קצפת

מאת: מירי גולני, פורסם: 31/03/2018 | 08:45
לפסח-עוגת אגוזים בציפוי קצפת

תקציר המתכון: עוגה טעימה מאוד, יוצאת קצת שוקולדית, קלה להכנה, קלילה ואורירית, וכל זאת בזכות המתכון של מורתי הוירטואלית "פירגה"

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים 6 חלבונים וסוכר לקציפה גבוהה.

  2. בעזרת תרווד מוסיפים לאט ובהדרגה, תוך כדי קיפול את החלמונים, ושאר החומרים. להיזהר לא לשבור את הקצף.

  3. יוצקים את התערובת לתבנית אפיה 26 ואופים ב-150 מעלות לא בטורבו, כ- 40 דקות (אם רוצים עוגה גבוהה יותר אפשר לאפות בתבנית 24)

  4. מקררים את העוגה בחום החדר, להשאיר אותה בתבנית, לצפות אותה בציפוי הקצפת ומעל לעטר בשוקולד מגורר ואגוזים קצוצים

  5. להכניס את העוגה למקרר. ורק ביום המחרת לפני ההגשה, להוציא אותה מתבנית האפייה