לןגן

קציצות פולים ואפונה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 30/03/2018 | 03:38
קציצות פולים ואפונה

תקציר המתכון: מריחים את פסח דרך הסיר 😂

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב את הבצל בשמן

  2. להוסיף את הכורכום והפפריקה ולערבב

  3. נוסיף את הגמבה נטגן דקה

  4. כעת נוסיף את הפולים,אפונה, כוסברה,עלי סלרי מים ושאר התבלינים

  5. ברגע שהרוטב מבעבע נגלגל קציצות לסיר

  6. נבשל להבה בינונית 35 דקות, מידי פעם נשקה עם כף מהרוטב לקציצות.

  7. נפתח מכסה נבשל ללא מכסה לעוד 5 דקות.

  8. סה"כ זמן בישול 40 דקות ❤