לןגן

עוגיות קוקוס ושוקולד צ'יפס ללא גלוטן של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 29/03/2018 | 23:08
עוגיות קוקוס ושוקולד צ'יפס ללא גלוטן של סבתא לאה

תקציר המתכון: מושלמות, טעימות, אהובות, קלות להכנה. בונוס גם הטבעונים יכולים להשתתף בחגיגה.

קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור אפייה ל-170 מעלות

  2. שמים בקערה את כל מרכיבי העוגיות מלבד השוקולד צ'יפס או השוקולד מריר ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה

  3. מוסיפים את השוקולד צ'יפס או השוקולד מריר ומערבבים היטב

  4. יוצרים מהתערובת בעזרת כף כדורים ומגלגלים כל כדור בידיים רטובות (ממליצה כדי לקבל גודל כדורים שווים השתמשו בכף גלידה)

  5. הניחו על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה

  6. הכניסו לתנור לאפייה של 12 דקות עד להזהבה קלה

  7. הוציאו מהתנור והמתינו עד להתקררות העוגיות והגישו

  8. העוגיות הכי טעימות ביום ההכנה, נשמרות בקופסה אטומה 4 ימים

  9. זהו מוכן! העוגיות נאפו בערב חג פסח לכבוד חתני דן הטבעוני, קיבלו ציון מעולה, כדאי נסו אחלה עוגיות בכלום עבודה

  10. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה