לןגן

עוגת אגוזים עם נגיעות שוקולד ואגוזי לוז לפסח-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 29/03/2018 | 10:24
עוגת אגוזים עם נגיעות שוקולד ואגוזי לוז לפסח-דורית כהן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המקסר נקציף את החלבונים ונוסיף לאט את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.

  2. בקערה נערבב את אגוזי המלך המפוררים, השוקולד מריר המגורד, אגוזי הלוז , א. אפיה והקוקוס . נוסיף לחלמונים ונאחד יחד.

  3. נוסיף בתנועות עטיפה לקציפת החלבונים.

  4. נאפה בחום 160 מעלות בתבנית 24.

  5. מיד עם צאתה של העוגה מהתנור נשפוך עליה 3/4 כוס נס קפה ללא החלב.

  6. נקרר את העוגה .

  7. נקציף את השמנת המתוקה עם כף סוכר.

  8. אפשר לפרווה להשתמש בצימחית .

  9. נמרח את הקצפת על העוגה.

  10. נעטר באגוזי מלך גרוסים

  11. ושוקולד מריר מגורד.

  12. לשמור בקירור.

  13. חג פסח שמח וכשר 🌹