קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערת המקסר נקציף את החלבונים ונוסיף לאט את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
בקערה נערבב את אגוזי המלך המפוררים, השוקולד מריר המגורד, אגוזי הלוז , א. אפיה והקוקוס . נוסיף לחלמונים ונאחד יחד.
נוסיף בתנועות עטיפה לקציפת החלבונים.
נאפה בחום 160 מעלות בתבנית 24.
מיד עם צאתה של העוגה מהתנור נשפוך עליה 3/4 כוס נס קפה ללא החלב.
נקרר את העוגה .
נקציף את השמנת המתוקה עם כף סוכר.
אפשר לפרווה להשתמש בצימחית .
נמרח את הקצפת על העוגה.
נעטר באגוזי מלך גרוסים
ושוקולד מריר מגורד.
לשמור בקירור.
חג פסח שמח וכשר 🌹