לןגן

מרק קולורבי וגזר לבן במרקם קטיפתי

מאת: Alina Kamanin, פורסם: 29/03/2018 | 04:54
מרק קולורבי וגזר לבן במרקם קטיפתי

תקציר המתכון: מרק טעים ובריא מוקרם ללא שמנת

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף ולחתוך לקוביות את כל הירקות

  2. לטגן את הבצל במעט שמן עד להזהבה קלה

  3. להוסיף את שאר הירקות ולטגן בערך 10-15 דקות, ולערבב מדי פעם

  4. להוסיף את התבלינים ולטגן עוד כ-2 דקות להוצאת הטעמים

  5. להוסיף מים עד לכיסוי הירקות וטיפה מעל (בערך 6 כוסות)

  6. להביא לרתיחה ולבשל עד לריכוך

  7. לטחון את הכל במוט בלנדר

  8. ניתן לקשט מעל במה שרוצים