לןגן

סלט מיונז

מאת: Gaya Akiva, פורסם: 29/03/2018 | 02:09

תקציר המתכון: טעים קל

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הביצים תפו"א והאפונה (שימורים)

  2. לקלף את התפו''א והביצים

  3. לחתוך אותם לקוביות להשים בקערה את האפונה הביצים והתפו''א לחתוך 3 מלפפונים לחצאי עיגולים להוסיף לקערה ולהשים 2 כפות גדושות של מיונז מלח ופלפל ומוכן להגשה

  4. בתאבון