לןגן

סלט פטריות חם

מאת: Gaya Akiva, פורסם: 28/03/2018 | 11:56

תקציר המתכון: טעים פשוט וממכר 4 מנות 30 דקות

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצל ולטגן

  2. לחתוך את הפטריות לפרוסות גדולות (זה מקווץ בבישול) ולהוסיף לבצל ולערבב במשך 2 דקות

  3. ולהוסיף את הסילאן סויה ורוטב צ'ילי ממולץ להוסיף פלפל חריף לפי הטעם. סלט קל וטעים

  4. בתאבון