לןגן

עוגת קרמבו, שוקולד עם קצפת וציפוי גאנש- נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 28/03/2018 | 08:35
עוגת קרמבו, שוקולד עם קצפת וציפוי גאנש- נורית ג.

תקציר המתכון: עוגה נפלאה ונימוחה קלה להכנה ללא הפרדת ביצים וללא מיקסר עם המרה מתאימה לפסח.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

ציפוי גאנש

קצפת

אופן הכנה

  1. אופן הכנה:

  2. להמיס שוקולד, חמאה וסוכר במיקרו בפולסים קצרים. להוציא לערבב וחוזר חלילה.

  3. להוסיף את הביצים אחת אחת למסת השוקולד ולערבב היטב בעזרת מטרפה,

  4. להוסיף המלח ותמצית הוניל ולערבב. נורית ג.

  5. להוסיף את הקמח כף אחר כף ולערבב.

  6. לצקת את העיסה לתבנית 26, ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 20 דקות (לא לייבש!!).

  7. העוגה צריכה להיות עדיין רכה קלות במרכז. לצנן .

  8. הקצפת:

  9. להקציף 2 שמנת מתוקה, החצי כוס חלב במיקסר להוסיף האינסטנד פודינג וניל ולהקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

  10. לצקת על העוגה הקרה וליישר. נורית ג.

  11. להכניס למקרר.

  12. גאנש:

  13. לחמם השמנת מתוקה כשמתחיל הבועות להוריד מהאש ולהוסיף קוביות השוקולד לערבב היטב היטב.

  14. לצקת על העוגה לצפות ולקשט כרצונכם.

  15. ב ת י א ב ו ן !!!