לןגן

קניידלך

מאת: מירי גולני, פורסם: 27/03/2018 | 10:09
קניידלך

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את המרכיבים לפי סדר כתיבתם. לערבב כל הזמן בין הוספת מרכיב למרכיב כדי שלא יווצרו גושים

  2. רצוי להכניס את הכלי מכוסה בניילון נצמד למקרר, לשעה, להתיצבות של התערובת

  3. יוצרים קניידלך בידיים רטובות. מבשלים אותם בסיר עם מים, מלח ומעט שמן, או אבקת מרק עוף

  4. אחרי כ- 10 דקות כשהקניידלך צפים, מוציאים אותם עם כף מחוררת לכלי, או ישירות למרק

  5. (התערובת מספיקה לכ- 20 קניידלך)