לןגן

לאפות כשרות לפסח

מאת: Anna Shoval, פורסם: 27/03/2018 | 09:25
לאפות כשרות לפסח

תקציר המתכון: יצאה בדיוק כמו מקח רגיל, אין הבדל בכלל. ניסוי מוצלח

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 700 גרם קמח שמרים לפסח פחות כוס חד פעמית של שתייה חמה

  2. 1+1/4 - כוס מים בכוס חד פעמית של שתייה חמה

  3. כף שמן

  4. 2/3 כפית מלח

  5. 2 כפיות סוכר

  6. יש לערבב הכל יחד

  7. יש לחמם את המחבת, יש טיפה לטפטף מעט שמן ולמרוח עם נייר סופג, יש לרדד את הבצק עם הקמח הנותר ולשים על מחבת חמה ולכסות, אחרי שיש בועות לבדוק את תחתית הבצק ובמידה והצד זהוב יש להפוך אותו ולטגן בצד השני אך הפעם ללא מכסה

  8. יש לשמן את המחבת רק פעם אחת בתחילת הטיגון