לןגן

מטבוחה

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 26/03/2018 | 04:22
מטבוחה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלוף את העגבניות ולחתוך לקוביות להניח במסננת.

  2. בסיר לשים מעט שמן לטגן טיפה את השום לחתוך את הפלפל ולהוסיף לטגן כחצי דקה להוסיף את העגבניות

  3. ולבשל עד לרכות. בכוס לשים חצי כוס שמן 2 כפות גדושות פפריקה מתוקה,כף צ'ילי גרוס,כף מלח לערבב ולשפוך לעגבניות ולערבב. לבשל על להבה נמוכה כשעה וחצי מידי פעם לערבב שלא ידבק לתחתית,לבשל עד שלא נשאר מים בסיר רק השמן.