לןגן

עוגיות פיצוחים - נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 24/03/2018 | 03:41
עוגיות פיצוחים - נורית ג.

תקציר המתכון: עוגיות פיצוחים! גרעיני חמניה ושומשום! ניתן לשלב עוד פיצוחים! עשר דקות עבודה ויש לכם עוגיות מדהימות, טעימות וממכרות!! ניתן להכין לסוכרתיים, ניסיתי יוצא מושלם!!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. לערבב קלות החלבונים, הסוכר, המלח ותמצית הוניל.

  2. להוסיף השומשום וגרעיני החמניה ולערבב היטב היטב.

  3. להניח ניר אפיה על תבנית 

  4. בעזרת שתי כפיות להניח מהמסה  לתבנית האפיה  זה יראה כאילו התפזר..

  5. אך אל דאגה  הן יתאחדו באפיה כל עוגיה במרחק של 1-2 ס"מ אחד מהשני.

  6. להכניס לתנור ולהוריד החום ל-180 מעלות לכ-8-10 דקות. (תלוי בתנור)

  7. זהירות!! לא לשרוף להשגיח. תוציאו טיפה בהיר.

  8. להוציא מהתנור ולהניח לצינון התבנית. חובה!

  9. יוצאות עוגיות קריספיות ומיוחדות .

  10. לשמור בכלי אטום.

  11. ממכר!

  12. ב ת י א ב ו ן

  13.