סלט ירוק מתקתק
מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 23/03/2018 | 10:30
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1/2 כוס בורגול
-
צרור כוסברה
-
1/4 צרור שמיר
-
1/4 צרור פטרוזיליה
-
2-3 גבעולי סלרי
-
1 תפוח ירוק סמיט
-
1 אפרסמון
לתיבול
-
1 תפוז סחוט
-
2-3 כפות שמן זית
-
כפית סילן
מיקס של
-
גרעיני דלעת, חמניות
-
חמוציות, שקדים פרוסים, אגוזי מלך
אופן הכנה
-
את הבורגול להשרות במים חמים, ולסנן מהנוזלים.
-
את הירק לשטוף היטב ולקצוץ.
-
את האפרסמון לקלף ולחתוך לפרוסות דקות. את התפוח לחתוך למקלונים.
-
לערבב את כל מרכיבי הסלט, ולתבל בסמוך להגשה.