סלט ירוק מתקתק
			 
		
		
			מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 23/03/2018 | 10:30
		
			
				
		
			קטגוריה: סלטים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל מאוד
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						1/2  כוס בורגול
					
 
					- 
						צרור  כוסברה
					
 
					- 
						1/4  צרור שמיר
					
 
					- 
						1/4  צרור פטרוזיליה
					
 
					- 
						2-3  גבעולי סלרי 
					
 
					- 
						1  תפוח ירוק סמיט
					
 
					- 
						1  אפרסמון
					
 
			
				לתיבול
			
					- 
						1  תפוז סחוט
					
 
					- 
						2-3  כפות שמן זית
					
 
					- 
						כפית  סילן
					
 
			
				מיקס של
			
					- 
						גרעיני  דלעת, חמניות
					
 
					- 
						חמוציות,  שקדים פרוסים, אגוזי מלך
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
את הבורגול להשרות במים חמים, ולסנן מהנוזלים.
				 
				- 
					
את הירק לשטוף היטב ולקצוץ.
				 
				- 
					
את האפרסמון לקלף ולחתוך לפרוסות דקות. את התפוח לחתוך למקלונים.
				 
				- 
					
לערבב את כל מרכיבי הסלט, ולתבל בסמוך להגשה.