לןגן

פאי טירמיסו/כשר לפסח

מאת: אתי ממן, פורסם: 23/03/2018 | 06:19
פאי טירמיסו/כשר לפסח

תקציר המתכון: קלה ומטריפה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים פתי בר עם חמאה מומסת, מהדקים בתבנית פאי בתחתית ובדפנות, אופים 170 מעלות כרבע שעה ומצננים.

  2. מקציפים שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, אינסטנט וניל, סוכר ותמצית וניל, יוצקים לתבנית ומקפיאים רבע שעה להתייצבות, את יתרת הבלילה מעבירים לשקית זילוף ומזלפים כדורים (כמו בתמונה).

  3. בעזרת מסננת מפזרים אבקת קקאו ושומרים במקרר

  4. חג כשר ושמח..