לןגן

בולונז

מאת: רונית פרץ, פורסם: 26/05/2015 | 14:25
בולונז

תקציר המתכון: ספגטי ברוטב עגבניות ובשר

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל

  2. להוסיף עגבניות

  3. לערבב ולהוסיף בשר ולטגן היטב להוסיף רסק עגבניות ובהדרגה כוס מים רותחים

  4. לתבל בחצי כפית מלח ..חצי כפית פלפל שחור...חצי כפית כמון....כפית פפריקה לבשל על אש קטנה כחצי שעה בינתיים לבשל במיים ומלח ספגטי לסנן ולערבב בתיאבון!