תקציר המתכון: לחוח אסלי
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
1 אבקת אפיה (להוסיף לאחר ההתפחה המנוחה.לפני הטיגון בדיוק) העיסה צריכה להיות דלילה ללא גושים לתת לה לנוח שעה ולאחר שעה אתן צריכות לראות בועות. להוסיף 1 אפיה ולערבב שמים במחבת ללא שמן מעט מהעיסה על אש נמוכה וממתינים שיצאו מלא חורים ודקה לפני שמורידים מהאש מכסים במכסה ולאחר מכן מקררים את המחבת מתחת לברז וממשיכים