לןגן

מרק עדשים ערבי

מאת: אתי עג'מי, פורסם: 26/05/2015 | 11:06
מרק עדשים ערבי

תקציר המתכון: מרק עדש' הכי טעים שיש מתכון שלי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בערב סוער כזה אין כמו מרק עדשים כתומות ערבי שנקרא עדש' במיצרית. העדשים טחונים בבלנדר מתכון הכי טעים שיש מומלץ!!! חצי כוס עדשים כתומות להרתיח על הגז עד שהן מצהיבות טוב טוב, לטחון את העדשים עם המים בבלנדר עד למחית, בסיר לטגן ראש שום כתוש עם מעט שמן,להוסיף את העדשים שטחנו, לבשל על אש נמוכה כ 10 דקות,להוסיף כורכום וכף גדושה מרק עוף,צרור כוסברה קצוצה, לבשל עוד 15 דקות. בתאבון ובהצלחה,