לןגן

קציצות עם פול אפונה וארטישוק

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 21/03/2018 | 03:13
קציצות עם פול אפונה וארטישוק

תקציר המתכון: מנה שהכי מזכירה פסח😊

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

לתבשיל

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים לעיסה אחידה ליצור קציצות ולטגן חצי דקה מכל צד רק לסגירה.ולהניח בצד.

  2. בסיר לטגן בצל קצוץ,להוסיף 4 שיני שום חתוכות ולאדות עוד כדקה. להוסיף כף שטוחה כורכום,חצי כף פלפל שחור גרוס לערבב לחצי דקה להוסיף זעפרן שהושרה בכוס מים להוסיף אותו לסיר עם המים-למי שאין לא חובה אבל נותן צבע יפה.להוסיף לסיר כוס וחצי אפונה קפואה, 2 גבעולי סלרי חתוכים עם העלים, כוס פולים,תחתיות ארטישוק חצויים,לתבל במלח,פלפל שחור, כף אבקת מרק עוף להביא לרתיחה לסדר את הקציצות,לשפוך מהרוטב שבסיר על הקציצות ולבשל על להבה נמוכה עם מכסה כ-40 דקות מדי פעם לקחת מהרוטב ולשפוך על הקציצות.בהצלחה.חופית אלמקייס