לןגן

תפוחי אדמה ממולא בבשר טחון

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 21/03/2018 | 02:12
תפוחי אדמה ממולא בבשר טחון

תקציר המתכון: מנה מעלפת את החושים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן ברבע כוס שמן בצל גדול לרצועות עד להשחמה ,נוסיף כף גדושה פפריקה מתוקה וחצי כפית כורכום ונערבב,נוסיף 2 עגבניות חתוכות לריבועים,את שאריות התפו"א ,2 שיני שום כתושות,פלפל שחור גרוס ושתי כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף מהול ,נערבב היטב.

  2. כאשר הרוטב מבעבע נניח את התפו"א כשהם עומדים ואת הקציצות שנותרו ,נבשל עד לריכוך התפו"א ,מידי פעם להרטיב את הקציצות עם כף מהרוטב .

  3. נסיר את המכסה ונפזר חופן כוסכרה קצוצה ונבשל ללא מכסה לעוד רבע שעה כך מתקבל צבע יפה ☺

  4. סה"כ זמן בישול כשעה וחצי על להבה נמוכה