לןגן

עלי סיגר במילוי בשר

מאת: אתי ממן, פורסם: 20/03/2018 | 10:25
עלי סיגר במילוי בשר

תקציר המתכון: הכי טעים תוצרת בית!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת עלי סיגר - בקערה טורפים את כל המצרכים יחד, מניחים על השיש חצי שעה, מחממים מחבת בינונית, יוצקים למחבת כמות קטנה, מורחים עם מברשת, מטגנים כמה שניות והופכים, מניחים את העלים על מגבת וכך ממשיכים עם יתרת הבלילה,

  2. להכנת מילוי בשר - בסיר עם מים שולקים את הבשר (רצוי ערב קודם), במטחנת בשר טוחנים בשר, שום קלוף, פלפל סודניה,מוסיפים שמן, תבלינים ומערבבים, ממלאים בקצה העלה, סוגרים משתי קצוות ומגלגלים, מורחים מעט קמח עם מים וסוגרים.

  3. בסיר עמוק מחממים שמן ומטגנים.