לןגן

חיתוכיות סילאן

מאת: Tali Tal, פורסם: 20/03/2018 | 04:43
חיתוכיות סילאן

תקציר המתכון: קל ופשוט גורף מחמאות 🌹

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לפורר פתי בר לחתיכות קטנות.

  2. בסיר לערבב ולהביא לרתיחה את הסילאן והטחינה זה קורה מהר.

  3. לאחר רתיחה שופכים על פרורי הפתי בר ומערבבים טוב.

  4. בתבנית אינגליש קייק משטחים ומכניסים למקרר ולאחר 20 דק' פורסים.

  5. שומרים בקופסא אטומה.