לןגן

תפו"א אפוי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 20/03/2018 | 03:29
תפו"א אפוי

תקציר המתכון: בקלי קלות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תיבול

אופן הכנה

  1. את התפוחי אדמה להניח בתבנית ...את השמן זית הכורכום והמים נערבב בקערית קטנה ונמזוג על התפוחי אדמה

  2. נפזר מלח גס, פלפל שחור גרוס וצ'ילי גרוס

  3. נכסה בנייר כסף

  4. נכניס לתנור בחום של 200 מעלות לחצי שעה

  5. כעבור חצי שעה ...נסיר את הכסוי , נשקה את התפוחי אדמה עם הרוטב

  6. נמניך חום 160 מעלות עד להזהבה בערך עוד חצי שעה ...בהצלחה אילנית ❤