לןגן

קציצות עוף בריבת בצל

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 20/03/2018 | 03:20
קציצות עוף בריבת בצל

תקציר המתכון: בלחיצה על הקישור מופיע המתכון ..רכות רכות ❤❤

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שלב הכנה ראשון :

  2. לחמם עם מעט שמן מחבת פסים ( אפשר מחבת רגילה)

  3. נשמן ידיים ונגלגל קציצות

  4. נטגן במחבת 2 דקות מכל צד ונניח בצד.

  5. בסיר שטוח ורחב נזהיב את הבצלצלים בשמן נוסיף את הסילאן ונערבב דקה לקירמול

  6. כעת נוסיף את הכורכום נערבב דקה נוסיף את המים ושאר התבלינים

  7. ברגע שהרוטב מבעבע נכניס את הקציצות לרוטב

  8. נבשל על להבה נמוכה 35 דקות ! מידי פעם נענע את הסיר ונשקה עם כף את הקציצות .מעדן אמיתי !!

  9. הערה !! את הקציצות עוף ניתן לחילופין לטגן בחצי שמן עמוק עד להזהבה בלהבה בינונית ולוותר על הרוטב זה טעים גם ככה עם תוספת כלשהי ❤