לןגן

לחם בירה שחורה

מאת: אורית לוי, פורסם: 20/03/2018 | 01:11
לחם בירה שחורה

תקציר המתכון: מתכון של ארומה ספא, טעים ומתחסל בדקות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים יחד, להכניס לתבנית אינגליש קייק משומנת קלות.

  2. לאפות בתנור על חום של 180 מעלות כ- 40 דק' או עד שמשחים.

  3. לאכול עם פסטו או ממרח זיתים או גבינות רכות או ממרחים לטעמכם.