סיידר תפוחים אלכוהולי חם
מאת: אורית לוי, פורסם: 20/03/2018 | 01:05
תקציר המתכון:
משקה מנחם, מהביל, ארומה מטריפה של קינמון, תפוחים ויין חם
קטגוריה: משקאות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
330 מ''ל תרכיז סיידר הגליל
-
1.5 ליטר מים
-
רבע בקבוק יין אדום
-
3 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
-
6 מסמרי ציפורן
-
3 מקלות קינמון
-
2 כפות סוכר חום
אופן הכנה
-
לערבב היטב את כל החומרים בסיר - עדיפות לסיר יפה להגשה.