לןגן

חציל אישי ממולא בשר על מטבוחה

מאת: Moral Sade, פורסם: 19/03/2018 | 12:00
חציל אישי ממולא בשר על מטבוחה

תקציר המתכון: #מעשהידיי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל

  2. מוסיפים את הבשר טחון ומטגנים קלות.

  3. מוסיפים את התבלינים ומערבבים לרמת בשר מפורר

  4. מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומכסים את הסיר.

  5. על אש נמוכה 10 דקות.

  6. לאחר מכן בתבנית של תנור מניחים בתוך חורץ עיגולים את החציל שיכסה את התחתית.ממלאים בבשר וסוגרים ביתר החציל שהכנסתם בהתחלה מרימים את החורץ וחוזרים על אותה פעולה עם שאר הבשר והחצילים.מכסים את התבנית בנייר כסף ולתנור לרבע שעה על 180 מעלות.

  7. בנתיים מכינים את המטבוחה

  8. מטגנים שום פלפל חריף ובצל,מוסיפים את העגבניות ומבשלים חצי שעה על אש קטנה.מועכים את העגבניות מוסיפים את כל התבלינים שרשומים מנמיכים את האש ומבשלים שעה.

  9. את הטחינה הכנתי מטחינה גולמית לימון שן שום מלח פלפל מים ופטרוזיליה.הוספתי מעט תטבילה מלמעלה.ובתאבון❤