לןגן

עוגת קוקוס ושוקולד מעולה לפסח ולימות השנה

מאת: רונית פרץ, פורסם: 17/03/2018 | 08:08

תקציר המתכון: עוגה בחושה משובחת ומרשימה

קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

לעוגה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל 170 מעלות

  2. ובקערה טורפים ביצים תמצית וניל וסוכר לקבלת תערובת תפוחה ובהירה מוסיפים שמן וחלב קוקוס

  3. בוחשים ומוסיפיםקמח וקוקוס ומאחדים

  4. מעבירים מהבלילה 1/3 לקערה ומוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים

  5. משמנים תבנית בקוטר 26

  6. שופכים את התערובת הבהירה ומעל את תערובת השוקולד ובכפית מערבבים מעט

  7. אופים כשעה ורבע

  8. בהצלחה רונית פרץ