לןגן

לימון כבוש

מאת: שרה יוסף, פורסם: 17/03/2018 | 06:25

תקציר המתכון: כמו ריבה רך וטעים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב א הלימונים לייבש אותם

  2. לפרוס דק ולחתוך ל2

  3. לשים בקופסה ולפזר מעל מלח

  4. להשאיר ל24 שעות לערבב היטב להוסיף מעט שמן לערבב עם מיץ מ2 לימונים וכורכום ולשאיר עוד 24 שעות מוכן לאכילה

  5. בהצלחה