לןגן

גולש

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 16/03/2018 | 14:51
גולש

תקציר המתכון: טעים ברמות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל , להוסיף שום.

  2. מתבלים

  3. מלח פלפל כורכום פפריקה

  4. נוסיף בשר נקי וחתוך לקוביות

  5. אידו קלות ונוסיף מים עד מעל ונבשל שעה וחצי.

  6. נוסיף רסק וכוס מים

  7. כמון מ.עוף ( לא חייב)

  8. קוביות תפו"א.

  9. נתקן תיבול ...

  10. לבשל עוד 40 דק עד שעה.

  11. יש להוסיף מים במידה הצורך.

  12. 10 דק לפני הסוף נוסיף 2 ראשי שום כתוש.