לןגן

תיכנון וארגון ארוחות החג - פסח / ראש השנה

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 15/03/2018 | 08:22
תיכנון וארגון ארוחות החג - פסח / ראש השנה

תקציר המתכון: שפע של טיפים ועצות שיעזרו לכם לחצות את החג בנינוחות וקלות.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

1. תכנון תפריט

2. חלוקת מטלות בין המשתתפים ופיזור העומס

3. הקניות לחג

4. שיתוף הילדים

5. לוח זמנים - 5 ימי בישול

6. טיפים לארוחות חג גדולות

7. הקפאת מנות

8. הכנה מראש

9. קינוחים - הכנה מראש / הקפאה

10. אחסון

אופן הכנה

  1. ...................................................................................................

  2. המידע לקוח ממקורות שונים ובעיקר מכתבה של אפרת ליבפרוינד

  3. ...................................................................................................