תקציר המתכון: לחמניות גבינה שפשוט נחטפות, ראו הוזהרתן!
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
יש לערבב את כל המרכיבים יחדיו (את קובית הבולגרית לפורר לפני), להוסיף מלח לפי הטעם האישי.
הבלילה צריכה לצאת דביקה, אך אם רואים שהיא יותר מדי דביקה אפשר להוסיף עוד חצי כוס קמח.
אפשר לתת לבצק לשבת במקרר קצת, זה מקל על גלגול הכדורים.
לשמן את הידיים ולגלגל לכדורים, להניח על תבנית עם נייר אפיה ניתן למשוך בביצה למעלה.
בחום של 180 מעלות 25-30 דקות עד שמזהיב.
לתת ללחמניות להתקרר מעט ובתאבון :-)