לןגן

פרלינים עם קינואה / כוסמת

מאת: אורית לוי, פורסם: 14/03/2018 | 01:05
פרלינים עם קינואה / כוסמת

תקציר המתכון: בקלי קלות, קטנים, טעימים, מטריפים עם כוס קפה - ממכר!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת וקולים בה את הקינואה תוך ערבוב כדקה/שתיים. כשמתחיל רעש הפצפוץ מכבים את האש.

  2. מעבירים לקערה.

  3. בסיר קטן מחממים שמן קוקוס, מוסיפים מייפל, חמאת בוטנים ומערבבים על אש קטנה מאוד 2 דק'.

  4. מוסיפים קקאו ומחממים על האש הקטנה עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה.

  5. מסירים מהאש ומוסיפים את הקינואה / כוסמת.

  6. מוזגים לתבנית פרלינים מסיליקון מתאימה או למנז'טים קטנים.

  7. מכניסים למקפיא. אחרי חצי שעה אפשר לאכול. יש לשמור במקפיא ♥