לןגן

עוגת סולת עסיסית במיוחד

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/03/2018 | 09:50
עוגת סולת עסיסית במיוחד

תקציר המתכון: טעים אין לי מה להוסיף👌👌👌

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)שופכים הכל בקערה מערבבים היטב את המים להוסיף בסוף

  2. 2)לשמן תבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות ראשונות

  3. 15 דקות לחתוך לקויות שמים שקד על כל קוביה ולהמשיך לאפות לעוד חצי שעה⏲או עד להזהבה

  4. 3) הכנת הסירופ

  5. שמים על הגז את המים סוכר ולימון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ושופכים על העוגה

  6. בהצלחה