לןגן

גבינה פסיפלורה

מאת: חגית מור, פורסם: 24/05/2015 | 21:33
גבינה פסיפלורה

תקציר המתכון: מתכון טעים, קליל, קייצי ומתאים לחג השבועות.. עם קרם גבינה מתוק בתוספת פסיפלורה משגעת ומארז קינוחי הכוסות החגיגיים של אסם.

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים:

אופן הכנה

  1. מקציפים את הגבינה, השמנת, הסוכר, החלב, התמצית וניל והאינסטנט פודינג (הנמצא במארז קינוחי כוסות החגיגיים של אסם) עד לקרם יציב. מחממים מעט את המים עם הפסיפלורה והסוכר וניל, מעבבים היטב ומצננים. מרכיבים את המנה: בכל תחתית של כוס מפזרים את פירורי הביסקוויטים הנמצאים במארז קינוחי הכוסות, מעל מזלפים את קרם הגבינה, מעל שופכים כף מסירופ הפסיפלורה ומעל ניתן לעטר בעוד קרם גבינה. מכניסים למקרר ל4 שעות לפחות ומגישים צונן וקר. בתיאבון!!!