לןגן

קראנצ' פיתה במילוי תפוחי אדמה וקבב

מאת: מירי משה, פורסם: 13/03/2018 | 02:34
קראנצ' פיתה במילוי תפוחי אדמה וקבב

תקציר המתכון: אי אפשר לעמוד מול זה!!! כשבא לי לפנק בקלות אני מכינה את זה לבעלי ;) זה ממכר והטעם חלוםםםםם. מומצץ בחום.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתחילים עם התפוחי אדמה:

  2. פורסים את התפוחי אדמה לעיגולים דקים,

  3. שמים שמן ומלח, מערבבים, משטחים בתבנית ואופים עד שהם רכים ומוכנים לאכילה.

  4. מכינים את העיסת קבב:

  5. מערבבים את כל המצרכים יחד,

  6. ומתבלים ב:

  7. מלח, פלפל, כורכום, פריקה מתוקה וחריפה, גריל עוף, רוטב ברבקיו.

  8. מרכיבים את הפיתה:

  9. חוצים פיתה לשניים,

  10. מניחים כמה מהתפוחי אדמה, מעל שמים כמות יפה אבל לא מוגזמת מהעיסה של הקבב,

  11. מעל שמים שוב תפוחי אדמה, ומעדקים את הפיתה.

  12. מברישים את הפיתות בשמן זית בנדיבות.

  13. ומפזרים שום גבישי ופטרוזליה יבשה.

  14. אופים על חום 180° עד שהפיתות משחימות והבשר נעשה.

  15. מגישים עם טחינה ונשיקה ;)