לןגן

פשטידה ברוקולי 🌳בטטה🍠

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/03/2018 | 09:13
פשטידה ברוקולי 🌳בטטה🍠

תקציר המתכון: כשר לפסח וכל ימות השנה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה מוסיפים את שאר המרכיבים ומטגנים עד 5 דק⏱

  2. 2) שופכים לסיר טפלון משומן

  3. בקוטר 14 ס"מ .

  4. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

  5. כ 20 דק ⏱

  6. בהצלחה😊