פשטידה ברוקולי 🌳בטטה🍠
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/03/2018 | 09:13
תקציר המתכון:
כשר לפסח וכל ימות השנה
קטגוריה: פשטידות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 בצל קצוץ
-
150 גרם בטטה מבושל וחתוך לקוביות קטנות
-
140 גרם ברוקולי טרי או של סנפרוסט מבושל וקצוץ גס
-
1/2 גמבה קצוצה
-
1 כף אבקת פטריות
-
1 כף דבש
-
1/2 כפית אגוז מוסקט
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 כפות קמח מצה דק
-
5 בצים
-
מלח לפי הטעם
-
משקל למזון😂😂😂😂 30 ₪
אופן הכנה
-
-
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה מוסיפים את שאר המרכיבים ומטגנים עד 5 דק⏱
-
2) שופכים לסיר טפלון משומן
-
בקוטר 14 ס"מ .
-
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
-
כ 20 דק ⏱
-
בהצלחה😊