לןגן

רולדת בשר

מאת: Topaz Djaldetty, פורסם: 12/03/2018 | 05:34
רולדת בשר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק לפי הוראות היצרן לפני תחילת העבודה

  2. לטגן בצל עד להזהבה

  3. להוסיף פטריות חתוכות קטן ולטגן

  4. להוסיף למחבת את הבשר ולפורר אותו, להוסיף את כל התבלינים ולטגן עד שאין נוזלים

  5. פותחים את הבצק וממלאים בבשר, מגלגלים לרולדה ומורחים מעל חלמון של ביצה

  6. מחממים תנור ל180 מעלות במשך כ20 דקות