לןגן

דג מרוקאי

מאת: Topaz Djaldetty, פורסם: 12/03/2018 | 05:09
דג מרוקאי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את הדג במים לימון ומלח גס שעה לפני תחילת הבישול

  2. חותכים את הגזרים לעיגולים ואת הגמבות לרצועות.

  3. מטגנים בסיר רחב את הירקות כ5 דקות עד לריכוך, מוסיפים את שיני השום והפלפל החריף, מוסיפים חצי כוס מים רותחים ואת הפפריקות ( כף מתוקה וכף חריפה) כף אריסה ומנמיכים את האש, חותכים עגבניה ולימון לרצועות ומניחים בסיר ואת גרגירי החומוס ולפזר מעל חצי מכמות הכוסברה הקצוצה.

  4. בזמן שזה מתבשל לוקחים קערה ובה שמים כוס שמן, כף אריסה, פפריקות, כפית כורכום וכף מלח ואת הכוסברה שנותרה.

  5. טובלים כל פילה ברוטב של השמן ומניחים בסיר, לאחר מכן שופכים את כל הרוטב שנשאר לתוך הסיר ומבשלים כ40 דק על אש נמוכה.