לןגן

קציצות פרסה עם בשר

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 11/03/2018 | 14:12
קציצות פרסה עם בשר

תקציר המתכון: קלות להכנה וטעימות

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הפרסה לטבעות

  2. רק את העלים הלבנים

  3. לקלוף תפוחי אדמה ולחתוך לקוביות לשים בסיר עם מים וכפית מלח ולבשל עד שמתרכך לסנן היטב

  4. להחזיר לסיר למעוך להוסיף את יתר החומרים לערבב

  5. לחמם שמן במחבת ולטגן

  6. להעביר למחבת בעזרת 2 כפות