לןגן

שעועית ירוקה שעועית אדומה ובטטה בחגיגה עם רוטב טריאקי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 09/03/2018 | 13:07
שעועית ירוקה שעועית אדומה ובטטה בחגיגה עם רוטב טריאקי

תקציר המתכון: תוספת נהדרת לאורז

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עם הבטטה עד להזהבה

  2. 2) מכניסים את השעועית ירוקה גזר ותבלינים מערבבים וסוגרים את הסיר ומבשלים 5 דק

  3. 3) מוסיפים את שעועית אדומה וממשיכים לבשל על אש נמוכה לעוד 20 דק מפזרים כוסברה לא חובה

  4. אפשר תוספת לאורז