תקציר המתכון: מאפה קל להכנה, טעים ועשיר. קטנים וגם גדולים יעופו על זה מיוחד ועושה רושם כן לאורחים.
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
ראשית להכין המילוי כי המלוואח מפשירים מהר..
לערבב חומרי המילוי לטעום ולשפר טעמים.
להוציא המלוואח להפשיר על השיש כ-5 דקות.
להניח מלאווח אחד על תבנית משומנת או ניר אפיה,
על המלוואח לשים המלית, להשאיר מסביב כסנטימר ללא מילוי.
טיפ טיפה למתוח ב-ע-ד-י-נ-ו-ת המלוואח השני ולכסות המאפה.
להדק יפה מסביב ואחר כך בעזרת מזלג וסכין. ראו תצלומים.
לחורר חור במרכז המאפה! (ליציאת אדים)
למרוח בשארית הביצה ולפזר שומשום.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-30 דקות וסובבו מידי פעם.
המאפה מוכן כאשר כולו אפוי אך צבעו עדיין בהיר.
ב ת י א ב ו ן !!!!