חגיגה של פרגיות עם פולים
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/03/2018 | 05:15
תקציר המתכון:
מתאים לערב חג פסח ולכל ימות השנה
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 פרגיות🐥🐥🐥
-
1 בצל גדול חתוך לפלחים
-
1 גמבה חתוך לרצועות
-
1 כוס פולים של סנפרוסט מקולפים מן הקליפה
-
1תפו"א חתוכה לקוביות קטנות
-
1 כוס גזר של סנפרוסט
-
1 כף דבש
-
1 כך גריל עוף
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
מלח לפי הטעם
-
אופן ההכנה
-
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ,בסיר אחר מטגנים את הפרגיות עד להזהבה לאחר מכן את הגזר, מוסיפים אותם יחד עם הפולים בצל וגמבה , מוסיפים גריל עוף , פלפל שחור ודבש ומערבבים ומטגנים עוד 5 דק🕰
-
2) מטגנים את הקוביות תפו"א כמו צ'יפס וגם אותם מוסיפים לתערובת עוד 2 דק🕰
-
על הגז ואפשר להגיש
-
בתאבון
אופן הכנה
-
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ,בסיר אחר מטגנים את הפרגיות עד להזהבה לאחר מכן את הגזר, מוסיפים אותם יחד עם הפולים בצל וגמבה , מוסיפים גריל עוף , פלפל שחור ודבש ומערבבים ומטגנים עוד 5 דק🕰
-
-
2) מטגנים את הקוביות תפו"א כמו צ'יפס וגם אותם מוסיפים לתערובת עוד 2 דק🕰
-
על הגז ואפשר להגיש
-
בתאבון