לןגן

חגיגה של פרגיות עם פולים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/03/2018 | 05:15
חגיגה של פרגיות עם פולים

תקציר המתכון: מתאים לערב חג פסח ולכל ימות השנה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ,בסיר אחר מטגנים את הפרגיות עד להזהבה לאחר מכן את הגזר, מוסיפים אותם יחד עם הפולים בצל וגמבה , מוסיפים גריל עוף , פלפל שחור ודבש ומערבבים ומטגנים עוד 5 דק🕰

  2. 2) מטגנים את הקוביות תפו"א כמו צ'יפס וגם אותם מוסיפים לתערובת עוד 2 דק🕰

  3. על הגז ואפשר להגיש

  4. בתאבון