לןגן

לימון כבוש טריפולטאי ליים בלאדי

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 08/03/2018 | 01:07
לימון כבוש טריפולטאי ליים בלאדי

תקציר המתכון: סלט טעים וקל להכנה ובפסח על מצה יבשה עם שכבה של פילפלצ׳ומה זה מעדןןןןן

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקוצץ את הלימונים במברשת או סקוץ׳ עם סבון שיהיו נקיים

  2. להניח בסיר למלא במייל עד מעל הלימון

  3. לבשל עד שהלימון נסדק

  4. להוציא לקרר

  5. לחתוך כל לימון לחצי לשמיניות לנקות מגרעינים לסדר בשורות בקופסא כשיש שכבה שלימה לפזר מלח ופפריקה אם רוצים ולסדר עוד שכבה גם עליה לפזר מלח ופפריקה בסוף לשפוך על הכל שמן שיכסה את הלימון

  6. השמן שומר מפני קליקול לכן הקפידי שתמיד הלימון יהיה מכוסה בשמן וכשמוציאים מהקופסא להשתמש במזלג נקי

  7. ניתן להכין ולהקפיא