לןגן

קציצות ירק אפויות

מאת: אורית לוי, פורסם: 07/03/2018 | 23:50
קציצות ירק אפויות

תקציר המתכון: מתכון לפסח בקלי קלות, ילדים טורפים, מבוגרים מתענגים!

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 200 מעלות.

  2. לבשל את תפוחי האדמה לפירה. לתבל במעט מלח ופלפל.

  3. להוסיף את כל שאר המצרכים ולערבב לעיסה.

  4. ליצור קציצות שמנמנות בידיים רטובות, להניח על ניר אפיה, לאפות חצי שעה.

  5. להפוך את הקציצות ולאפות עוד 15 דק' על חום של 180 מעלות.

  6. בתיאבון ♥